Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
China Concrete Autoclave Online Market
Αρχική Σελίδα

China Concrete Autoclave Online Market Γύρος εργοστασίων

Κίνα China Concrete Autoclave Online Market Πιστοποιήσεις
Κίνα China Concrete Autoclave Online Market Πιστοποιήσεις
Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Αλβέρτος

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Dean

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Είμαι Online Chat Now
1 2
China Concrete Autoclave Online Market China Concrete Autoclave Online Market
Έδρα επιχείρησης
Έδρα Ε&Α

Έδρα επιχείρησης

Η επιχείρηση είναι βασισμένη σε Guangzhou, με τα τεχνικά εργαστήρια και η αποθήκη εμπορευμάτων, είναι πολύ ισχυρή επιχείρηση μηχανημάτων

Έδρα Ε&Α

Μερικές σφαιρικές επιχειρήσεις καταναλωτικών προϊόντων έχουν επανεντοπίσει τις εμπορικές μονάδες, λειτουργίες πυρήνων, όπως η Ε&Α, και σε σπάνιες περιπτώσεις η έδρα τους στις ανερχόμενες αγορές.

1 2
China Concrete Autoclave Online Market China Concrete Autoclave Online Market
Αποθήκη εμπορευμάτων επιχείρησης
Περιοχή γραφείων της επιχείρησης

Αποθήκη εμπορευμάτων επιχείρησης

Οι πιό ειδικευμένες υπηρεσίες, λιγότερες δαπάνες αποθήκευσης που παρέχονται από την αποθηκεύοντας επιχείρηση τρίτων μπορούν να είναι ικανοποιούν τις ανάγκες για τη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με το χαρακτηριστικό συχνού σε ή από την αποθήκευση και την ποικιλομορφία των στοιχείων.

Περιοχή γραφείων της επιχείρησης

Τα τετραγωνικά μέτρα επιχείρησης has2000 εργοστασίου μας, χώρος παραγωγής των εμπορικών επιστολών, φάκελοι, ετικέτες, περιοχή τυπωμένων υλών, χώρος αποθήκευσης, περιοχή γραφείων. Η επιχείρηση είναι με κεντρικά γραφεία σε Shenzhen, γραφείο οργάνωσης του Πεκίνου, Σαγκάη.

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  China Concrete Autoclave Online Market γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


  Το έγγραφο θορίου, που παίρνει την ανοξείδωτη γραμμή παστώματος λουρίδων annealing& πρόσφατα-που χτίζεται σε ένα εργοστάσιο για παράδειγμα, εισάγει τον εξοπλισμό διαδικασίας、 και το αυτόματο σύστημα ελέγχου του, που εστιάζουν στο κύριο χαρακτηριστικό του.
      Με βάση την πρακτική εμπειρία και σύμφωνα με τα βήματα στο σχεδιασμό της γραμμής αυτόματης επένδυσης, ο προσδιορισμός του αριθμού και του μεγέθους δεξαμενών, η επιλογή του υλικού δεξαμενών, και το σχέδιο της δομής δεξαμενών εισήχθησαν.
      Η technologic διαμόρφωση του μαγνητικού δίσκου σπάνια γαίας στην κατεργασία ύδατος αποβλήτων της ευρείας και παχιάς παραγωγής πιάτων του χάλυβα Han εισάγεται, το αποτέλεσμα επεξεργασίας.

 • OEM / ODM

      Ένας αρχικός κατασκευαστής το (ODM) σχεδίου είναι επιχείρηση που τα σχέδια και κατασκευάζουν ένα προϊόν που διευκρινίζεται και μαρκάρεται τελικά από μια άλλη εταιρία για την πώληση. Τέτοιες επιχειρήσεις επιτρέπουν στην εταιρία εμπορικών σημάτων για να παραγάγουν (είτε ως συμπλήρωμα είτε απλώς) χωρίς να πρέπει να συμμετέχουν στην οργάνωση ή το τρέξιμο ενός εργοστασίου. Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος έχουν αυξηθεί σε μέγεθος τα τελευταία χρόνια και πολλές είναι τώρα επαρκείς σε μέγεθος για να χειριστούν την παραγωγή για τους πολλαπλάσιους πελάτες, παρέχοντας συχνά μια μεγάλη μερίδα της γενικής παραγωγής. Μια αρχική ιδιότητα αυτού του επιχειρησιακού προτύπου είναι ότι ο ODM είναι κύριος ή/και σχεδιάζει στο εσωτερικό τα προϊόντα που μαρκάρονται από την αγοράζοντας εταιρία. Αυτό είναι σε αντίθεση με έναν κατασκευαστή το (CM) συμβάσεων.

 • Ε & Α

  Σαν τις βάσεις σας παραγωγής και Ε&Α, θα παράσχουμε υψηλό - ποιοτική υπηρεσία.
  Μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις βάσεων της Κίνας για την παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη

  China Concrete Autoclave Online Market γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

Στοιχεία επικοινωνίας
China Concrete Autoclave Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. wei

Τηλ.:: 18990909900

Φαξ: 86-190-457-3333

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)