Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
China Concrete Autoclave Online Market
Κίνα China Concrete Autoclave Online Market Πιστοποιήσεις
Κίνα China Concrete Autoclave Online Market Πιστοποιήσεις
Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Αλβέρτος

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Dean

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρική χύτρα πιέσεως πορτών

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Ηλεκτρική χύτρα πιέσεως πορτών

Εισαγωγή:

Η δομή πορτών ηλεκτρικής δύναμης είναι απλή, χαμηλή λειτουργία, ανοικτό φως, και χρήση του μειωτή σκουληκιών, με τη self-locking επίδραση. Επομένως, η μηχανή είναι απλή, ασφαλής και αξιόπιστη.

[Σχετικά με τα προϊόντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας]
Ανοίξτε τον αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας οργάνων χυτρών πιέσεως πορτών: ZL201120180249.7
Αποστειρώστε το Self-locking αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας συσκευών συναρμολογήσεων σφιγκτηρών: ZL201120181144.3
Αποστειρώστε τον αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας συσκευών ρύθμισης σφιγκτηρών προσδιορισμού θέσης: ZL201120179418.5
Μια αυτόματοι λειτουργία και ένας έλεγχος του αριθμού διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας συσκευών χυτρών πιέσεως: ZL201120181326.0
Ένα είδος αριθμού διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χυτρών πιέσεως: ZL201120422906.4

Εφαρμογή:

Η ηλεκτρική χύτρα πιέσεως πορτών έχει αξιοπρόσεκτο ευπροσάρμοστο, ευρέως χρησιμοποιημένος στον αερισμένο τσιμεντένιο ογκόλιθο, συγκεκριμένος σωλήνας, τούβλο άμμος-ασβέστη, τούβλα τέφρας μυγών, πορώδης πίνακας πυριτικών αλάτων ασβεστίου, νέα ελαφριά υλικά τοίχων, μόνωση αμιάντων, υψηλής αντοχής χύτρα πιέσεως που θεραπεύει το ασβεστοκονίαμα και άλλα οικοδομικά υλικά στον αντιδραστήρα στην πλήρη υδροθερμική αντίδραση cao-Si02-H2O.

Επίσης ευρέως χρησιμοποιημένα στα λαστιχένια προϊόντα, την ξύλινη ξήρανση και τη συντηρητική επεξεργασία, οσμηρός βαρύ μετάλλου, εισβολή διήθησης πετρελαίου άνθρακα firebrick, συνεπής θεραπεία ατμού γυαλιού, υψηλή επεξεργασία τα χημικά προϊόντα, κονσερβοποίησαν την υψηλή επεξεργασία τροφίμων, το μαγείρεμα πολτού, τη θείωση καλωδίων, τα στερεότυπα διχτυών ψαρέματος και τη χημική, φαρμακευτική, αεροδιαστημική βιομηχανία, τα υλικά μόνωσης, στρατιωτική και άλλη απαραίτητη υποστήριξη πίεσης ατμού διαδικασία υφαντικών εργαζομένων, των προγραμμάτων παραγωγής.

Δομή:

Η δομή της ηλεκτρικής χύτρας πιέσεως πορτών έχει το ίδιο πράγμα με τη γενική χύτρα πιέσεως βασικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επικεφαλής πλευρά στο κεφάλι της πόρτας χυτρών πιέσεως μια περισσότερο από που συμπληρωματική οργάνωση, η οργάνωση που βοηθήθηκαν από τον άξονα κίνησης, η σύζευξη, ο μειωτής και το υποστήριγμα, η μηχανή και το πλαίσιο και άλλα συστατικά τοποθέτησαν από την πλευρά πορτών της κατσαρόλας.

Αποστειρώστε την πόρτα ανοικτή και κλείστε, από το χειριστή ανοίγει τη δύναμη ηλεκτρικών κινητήρων, η δύναμη μηχανών μέσω του μειωτή, περιστρεφόμενο χέρι μηχανισμών ανοιχτηριών πορτών χυτρών πιέσεως άξονων κίνησης που περιστρέφεται σε ανοικτό ή κλείνει την πόρτα χυτρών πιέσεως. Η πόρτα χυτρών πιέσεως που ανοίγει και που κλείνει, ο χειριστής πρέπει πάντα να παρατηρήσει ότι η περιστροφή βραχιόνων άξονα πορτών χυτρών πιέσεως είναι σταθερή, εάν κλεινόταν το φαινόμενο μπλοκαρίσματος, να αφαιρέσει τα εμπόδια, για να αποτρέψει το έγκαυμα έξω η μηχανή.

Πλεονέκτημα:

1. Η δομή πορτών ηλεκτρικής δύναμης είναι απλή, χαμηλή λειτουργία, ανοικτό φως, και χρήση του μειωτή σκουληκιών, με τη self-locking επίδραση. Επομένως, η μηχανή είναι απλή, ασφαλής και αξιόπιστη.

2. Μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.

3. Στην κάλυψη κατσαρολών - επικεφαλής άκρη, κεφάλι - γρίφος συγκόλλησης άκρης, κατσαρόλα - δαχτυλίδι φλαντζών συγκόλλησης άκρης σωμάτων κατσαρολών για να είναι μια επιθεώρηση 100% με την ανόπτηση 100%.

4. Χρησιμοποίηση των αυτόματων διαδικασιών συγκόλλησης.

5. Το προηγμένο σχέδιο, κατασκευάζει αυστηρό διαδικασίες σωληνώσεων, σταθερή ποιότητα και υψηλή αποτελεσματικότητα.

6. Τα προϊόντα μπορούν επίσης να τέμνονται, να προσαρμοστούν στην ευελιξία αναγκών των χρηστών καλή γενική συσκευασία, μικρή χρονική περίοδος εγκαταστάσεων, οι δαπάνες επένδυσης χαμηλές.

7. Για να παρέχει σε σας την τέλεια υπηρεσία και τη μακρινή τεχνική καθοδήγηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Concrete Autoclave Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tt

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)